Orderchamp Warehouse Sale 7 december - 4 januari

Van 7 december tot 4 januari 2023 organiseren we de Warehouse Sale op Orderchamp. Door een korting van 30% of meer aan te bieden, doe je automatisch mee aan het event en word je vermeld op onze speciale Warehouse Sale-pagina.

Waarom doe jij mee aan het evenement?
Door mee te doen aan de Warehouse Sale kun je van je overstock af komen en natuurlijk je sales een boost geven. Door deel te nemen aan dit evenement vergroot je automatisch je zichtbaarheid op Orderchamp! Je kunt jouw magazijn opruimen, jouw verkoop van 2022 op het laatste moment verhogen en 2023 beginnen met een nieuwe, opgeruimde collectie.

Moet je korting geven op alle producten?
Je kunt zelf beslissen of je korting wilt geven op enkele, meerdere of al jouw producten.

Hoe maak ik een promotie aan?

Als je een specifieke klant- of bestelkorting wil instellen, volg dan de volgende stappen:

1. Log in op je Orderchamp backoffice
  2. Klik op "Toevoegen" in de rechter bovenhoek van de Orderchamp backoffice
  3. Klik op de "% Kortingen"
  4. Vul de verplichte velden in met alle details van je promotie
    • Naam - vul de naam van je actie in
    • Retailer korting % - stel het percentage van de bestelkorting in
    • Kortingsdrempel - stel de minimale orderwaarde in voor het ontvangen van de korting
    • Altijd actief/Actief voor een beperkte periode - stel de tijdsduur van de promotie in
    • Selecteer je klantengroep - wie de specifieke prijs zal ontvangen
  5. Klik op de knop "Korting aanmaken" in de rechterbenedenhoek

Wanneer je een specifieke klantengroep selecteert, zal een automatische campagne worden gestart om deze specifieke klantengroep te informeren.

Als je een productspecifieke korting wil instellen, volg dan de volgende stappen:

1. Log in op je Orderchamp backoffice
  2. Ga naar de "Bestelkortingen" in de menubalk aan de linkerkant
  3. Klik op de "Nieuwe korting" of "Nieuwe Bestelkorting" knop
  4. Vul de verplichte velden in met alle details van je promotie
    • Naam - vul de naam van je actie in
    • Retailer korting % - stel het percentage van de bestelkorting in
    • Alle producten/geselecteerde producten
    • Altijd actief/Actief voor een beperkte periode - stel de tijdsduur van de promotie in
    • Selecteer je klantengroep - wie de specifieke prijs zal ontvangen
  5. Klik op de knop "Korting aanmaken" in de rechterbenedenhoek

Wanneer je een specifieke klantengroep selecteert, zal een automatische campagne worden gestart om deze specifieke klantengroep te informeren.