Hoe pas ik producten aan met de import & export-tool?

Wanneer je heel veel producten tegelijk aan wilt passen, kan het handiger zijn om dit via de import/export module te doen. Dit kan het geval zijn als je de voorraad, waarden, titels of prijzen moet veranderen.

1. Maak een export van al je producten via Producten > Exporteer > Exporteer
  2. Download het .csv bestand en open deze in een programma als Excel, Numbers, of OpenOffice
  3. Pas de data die je graag wilt wijzigen, zoals bijvoorbeeld de inkoopprijs (Price) of Retail Adviesprijs (MSRP).
  4. Exporteer het bestand weer als een .csv bestand
  5. Upload het bestand bij Producten > Importeer
  6. Controleer of de producten juist herkend zijn. Er zal aangegeven worden hoeveel producten er aangemaakt en/of geupdate zullen worden. Let op! Zorg dat de kolommen met de afbeeldingen niet opnieuw wordt geïmporteerd. Dit zal voor dubbele afbeeldingen zorgen.
  7. Start de import
  8. Je producten zijn nu aangepast

Onze klantenservice helpt je graag verder. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via support@orderchamp.com