Klik rechtsboven op ‘Registreren’ of kies een van de twee zwarte aanmeldbuttons op de homepage.

In het aanmeldformulier vragen we je om enkele gegevens in te vullen. Niet alleen om te checken of we jouw bedrijf goed kunnen keuren, maar ook zodat we je de beste service kunnen bieden als je eenmaal aan boord bent.

Vul s.v.p. alles in, tot en met 'Voorkeuren'. Hoe beter we je kennen, hoe beter onze algoritmes hun werk kunnen doen. Op basis van jouw gegevens, voorkeuren en gedrag laten we altijd de merken en producten zien die het best bij jouw type winkel passen. Je weet wel, wat ze ook doen bij Spotify en Netflix.

Eenmaal ingevuld checken wij jouw aanmelding en proberen we je niet langer dan 24 uur in spanning te laten. Je ontvangt een e-mail met de uitkomst!

Happy shopping!