Wat kost het gebruik van Orderchamp?

Je betaalt 18% commissie over orders van retailers die je via ons hebt leren kennen. Zaken doen met je eigen klanten, blijft gratis. Nodig ze uit en gebruik Orderchamp als B2B-portal! We doen er alles aan om onze software zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Profiteer van onze gratis diensten, zoals een strak ontworpen banner voor je storefront, hulp bij onboarding en al onze marketinginspanningen die jouw business helpen groeien.

Last but not least bieden we retailers uit jouw naam fantastische voorwaarden. Denk daarbij aan betalen binnen 60 dagen, vouchers of gratis verzending. Dit alles zonder risico en extra kosten voor jou. Fijn hè? Voor jou is Orderchamp simpelweg een manier om zonder beurzen, reisjes naar het buitenland of agenten zaken te doen met meer dan 10.000 retailers uit heel Europa.
Sluit jij je bij ons aan? Aanmelden doe je hier!