Hoe stel ik korting in?

De functies in de backoffice zijn gebouwd om conversie te vergroten. Staffelkortingen zijn een fantastische manier om het orderbedrag wat op te krikken. Je maakt het namelijk aantrekkelijk voor retailers om grote aantallen te bestellen en beloont je grootste afnemers met betere marges. En dat terwijl je zelf meer omzet draait!

Een ‘normale’ korting op zijn tijd is een zeer tactische zet. Je volgers krijgen er melding van, je belandt er hoogstwaarschijnlijk mee op de homepage en er bestaat een zoekfilter voor. Kortingen instellingen kan voor iedereen, maar ook voor bepaalde klantgroepen (bijv. loyale klanten).

Ga aan de slag in de backoffice bij ‘Staffelprijzen’ en ‘Kortingen’, de rest wijst zich vanzelf!