Hoe nodig ik mijn retailers uit voor Orderchamp?

Super simpel, ga in de backoffice naar je CRM en in elke tab vind je de blauwe knop ‘Retailers uitnodigen’.

Je verzendt een gaaf gedesignde, automatische e-mail via ons in het eerste gedeelte. Plak er gerust een hele Excel-lijst in (naam en e-mail naast elkaar), dat werkt gewoon!

Liever het heft in eigen handen? Gebruik dan de link uit het gedeelte eronder. Plak die in WhatsApp’jes, e-mails en/of achter een afbeelding, stuk tekst of knop op jouw website. Hulp nodig? Bel ons even!

Inkopers die reageren op uitnodigingen van jou, worden automatisch eigen retailers. Je betaalt dan ook geen commissie over hun bestellingen. Lees hier waarom retailers uitnodigen nuttig is.