Hoe categoriseer ik mijn producten?

Orderchamp heeft zeven categorieën: Home & Living, Kitchen & Dining, Fashion Accessories, Jewelry, Beauty & Health, Stationery and Kids & Baby.

Met sub- en sub-subcategorieën specificeer je waar jouw product het beste bij past. Selecteer altijd één sub-subcategorie en categoriseer dus zo diep mogelijk. Je valt automatisch in de gehele route (vb: ‘Home & Living > Woondecoratie > Meubilair’, kies de laatste en je bent vindbaar in alledrie).

Verdiep je in onze opties! Een overzicht is te vinden bij ‘Importeren & Exporteren’ in de backoffice. Categorieën stel je handmatig in, met de bulkfunctie of de import & export-tool