Waarden en het land van herkomst, waarom en hoe?

Het winkellandschap en consumentengedrag veranderen. Retailers willen weten waar hun goederen vandaan komen en/of zoeken naar ethische, handgemaakte of sociaal verantwoorde producten. Op het platform zijn hier filters voor gemaakt. Mochten jouw producten een label verdienen, laat het onze inkopers weten!

Handmatig maak je gemakkelijk aanpassingen bij de productinformatie, via ‘Producten’> ‘Wijzig’. Waarden zijn ook met de bulkfunctie aan te passen. Werk je met een grote catalogus? Gebruik hier dan de import & export-tool voor.