Hoe werkt de bulkfunctie?

Met de bulkfunctie pas je in de backoffice meerdere producten tegelijk aan. Zo werk je gemakkelijk categorieën, waarden en de status van een product bij.

Ga naar jouw 'Producten' en selecteer de producten die je wil aanpassen, of selecteer een gehele pagina door op de box links naast 'Titel' te klikken. Daar verschijnt een venster waarin het aantal geselecteerde artikelen wordt bijgehouden. Klik op het naar beneden wijzende pijltje en jouw opties verschijnen als volgt:

Let op: je bereik is beperkt tot de pagina waarin je opereert en dus tot 25 producten per keer.