Kan ik mijn catalogus en voorraad automatisch koppelen aan Orderchamp?

Een real time verbinding met je eigen B2B-portal of webshopsoftware, dat wil natuurlijk iedereen. Daarom werken we hard aan de ontwikkeling van allerlei automatische koppelingen. Op die manier zijn wijzigingen die je aanmaakt in jouw webshop ook doorgevoerd in Orderchamp (en misschien wel andersom).

Voor nu zijn Lightspeed, WooCommerce, CCV-Shop en Mijnwebwinkel zijn live. Je kan zelf aan de slag voor custom made-software met een open API, zoals Magento. Heb je hier vragen over, of een suggestie voor ons? Mail of bel ons gerust!