Verwijs naar Orderchamp op je eigen website

Met de link die je kunt genereren in de backoffice leidt je zowel nieuwe als bestaande klanten naar het aanmeldformulier. Jouw aanmeldformulier. Retailers die gebruikmaken van deze link en dus aanmelden via jou, worden automatisch eigen retailers. Je betaalt dan ook geen commissie over hun bestellingen.

De link vind je bij ‘CRM > Retailers uitnodigen > ‘Stuur zelf e-mails of promoot je storefront’. Plaats deze link achter een afbeelding, stuk tekst of knop en wij doen de rest. Wie de link gebruikt heeft, zie je in je CRM. Hulp nodig? Bel ons even!