Leer meer over je prestaties op Orderchamp

Als je de backoffice betreedt, is dit de eerste pagina die je ziet. Jouw bestellingen en berichten, nieuwe functies op ons platform, alles is er alvast te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens hoeveel bezoekers jouw storefront heeft, of leer meer over je omzet!

Wil je meer informatie op productniveau? Je kan bij elk product in de backoffice zien hoe vaak deze als favoriet is opgeslagen. Ga naar Producten en klik op ‘Wijzig’, rechtsboven bij het hartje zie je het!