Hoe kom ik in contact met merken?

Contact over de samenwerking, collectie of levering: we begrijpen dat dat onmisbaar is. Daarom kan jij als retailer altijd met een leverancier chatten, zowel voor als na een bestelling.

Je vindt de ‘Inbox’ in je account door op een storefront onder de banner op ‘Vragen? Chat met het merk’ te klikken. Het kan ook vanuit je bestelling via ‘Contact leverancier’. Als je na 10 minuten nog geen antwoord hebt, sturen wij een automatische e-mail naar het merk.