De bestelling bevestigen, hoe zit dat?

De betaling is uitgevoerd en de nieuwe bestelling staat in je e-mail en in de backoffice. Met de grote blauwe knop in de desbetreffende bestelling laat je de retailer weten dat je de producten gaat leveren. Dit doe je binnen 48 uur.

Let op!
Voordat je bevestigt, kan je nog aantallen aanpassen of extra producten toevoegen. Check dus altijd eerst je Inbox, misschien staat er een verzoek van de retailer in! Als je wijzigingen aanbrengt, wordt er automatisch een terugbetaling in gang gezet en/of maken we een betaalverzoek voor de retailer aan. Tijdens het ‘Wachten op Verzending’ en ‘Wachten op Bezorging’ is dit niet meer mogelijk.