Hoe werkt de facturering bij Orderchamp?

Zodra de bestelling is afgerond, stuurt Orderchamp een factuur naar de retailer voor de door jou geleverde goederen. Die factuur staat klaar in zijn of haar besteloverzicht.

Jij ontvangt vervolgens een factuur voor de verwerkingskosten en commissie. Die vind je bij ‘Instellingen > Abonnementen en facturen’. En niet geheel onbelangrijk: wij betalen je de eerstvolgende maandag uit. Bij ‘Instellingen > Uitbetalingsinformatie’ vind je de uitbetalingen met bijbehorende orders.

Boekhoudkundig gezien verkoop jij aan Orderchamp en koopt de retailer van Orderchamp. Zodoende maken we het eenvoudiger om internationaal zaken te doen, voor beiden is er slechts één officiële zakenrelatie. Geen BTW-nummers van alle inkopers meer valideren, heerlijk toch? Ook opent deze wijze van facturering deuren naar betere condities voor retailers, zonder dat jij daar als merk op moet inleveren. Denk hierbij aan vouchers, gratis verzending of in de toekomst betalen op factuur.