Last but not least! We werken hard om koppelingen te maken met de meest gangbare webshopsoftware. Lightspeed, WooCommerce, Mijnwebwinkel, CCV shop en Shopify zijn al live. Je kan ook zelf een verbinding maken middels open API. Zo is er altijd een realtime verbinding met jouw catalogus en voorraad. En dat zonder risico en extra kosten!

Natuurlijk kan je ook producten handmatig toevoegen of aan de slag met Excel, Numbers, Open Office of Google Sheets via de import-export tool