Hoe maak ik een verzending aan?

Alles op voorraad en meteen klaar voor verzending? Super! Ga naar de bestelling en klik op de blauwe knop ‘Verzending aanmaken’. Linksboven maak je de pakbon aan. Om de retailer zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we je de verzendpartij en track & trace toe te voegen. Geef ook een zo conservatief mogelijke schatting van de levertijd. En versturen maar!

Zijn er producten die later verzonden worden? Die selecteer je nog niet bij de eerste verzending, zodat ze overblijven voor een volgende. Die maak je op exact dezelfde manier aan.