Hoe zit het met mijn voorraden?

Als je jouw catalogus en voorraad automatisch gekoppeld hebt aan de backoffice van Orderchamp, is er een real time verbinding met je eigen B2B-portal of webshopsoftware. Zodoende wordt de voorraad na een verkoop in het ene systeem ook in de ander bijgewerkt. Hier lees je of we jou hiermee kunnen helpen.

Als je geen koppeling hebt aangebracht, hebben enkel verkopen op Orderchamp invloed op jouw voorraad. Je vindt de voorraad bij ‘Producten’ en aanpassen doe je via ‘Wijzig’. Voor grote wijzigingen kan je aan de slag met Excel, Numbers, Open Office of Google Sheets via de import& export-tool. Lees ook het artikel over back orders