Hoe koppel ik mijn CCV-Shop aan Orderchamp?

We kunnen de volgende informatie uit CCV-Shop met Orderchamp koppelen:

• De voorraad
  • De catalogus: (korte) Titel, (korte) Omschrijving, Prijs, Productafbeeldingen, SKU & Productvarianten

Voor je begint...
We raden aan de producten zoals ze nu in Lightspeed en (indien van toepassing) op Orderchamp staan, te exporteren naar een .csv bestand. Zo heb je altijd een back-up!

Instaleer de app
1. Ga naar de App Store in je CCV-Shop;
2. Zoek naar Orderchamp en klik op ‘Installeren’;
3. Geef Orderchamp toegang door op ‘Verleen toegang’ te klikken.

Configureer je koppeling
Je bent gekoppeld! Nu is het tijd voor personalisatie.
1. Beslis in de eerste sectie of: we enkel de voorraad koppelen (‘No’), we de huidige producten in Orderchamp behouden en wijzigingen in de toekomst doorvoeren (‘Yes, all changes from now on’) of de huidige producten in Orderchamp overschrijven met jouw volledige catalogus in CCV-Shop (‘Yes, everything please’);
2. Geef aan welke prijzen je meeneemt naar Orderchamp. Gebruik je B2C-prijzen? Kies dan voor ‘Consumer prices’, we plaatsen die dan bij de adviesprijs inclusief BTW. Gebruik je B2B-prijzen? Kies dan voor ‘Wholesale prices’, we plaatsen die dan bij de inkoopprijs (MRSP) exclusief BTW;
3. Beslis of je ook wijzigingen in Orderchamp wil doorvoeren in CCV-Shop, zo wordt jouw koppeling tweezijdig! ‘Do not override’, laat CCV-Shop met rust, ‘Override’ zorgt voor een optimale koppeling door CCV-Shop ook te overschrijven.