Hoe koppel ik mijn CCV Shop aan Orderchamp?

We kunnen de volgende informatie uit CCV Shop met Orderchamp koppelen:

• De voorraad
  • De catalogus: (korte) Titel, (korte) Omschrijving, Prijs, Productafbeeldingen, SKU & Productvarianten

Voor je begint...
We raden aan de producten zoals ze nu in CCV shop en (indien van toepassing) op Orderchamp staan, te exporteren naar een .csv bestand. Zo heb je altijd een back-up!

Instaleer de app
1. Ga naar de App Store in je CCV Shop;
2. Zoek naar Orderchamp en klik op ‘Installeren’;
3. Geef Orderchamp toegang door op ‘Verleen toegang’ te klikken.

Configureer je koppeling
Je bent gekoppeld! Nu is het tijd voor personalisatie.

1. Beslis in de eerste sectie of: we helemaal niks koppelen (‘No’), we de huidige producten in Orderchamp behouden en enkel wijzigingen in de toekomst doorvoeren (‘Yes, all changes from now on’) of de huidige producten in Orderchamp overschrijven met jouw volledige catalogus in CCV Shop (‘Yes, everything please’);
  2. Als je unieke SKU's in je shop gebruikt, kies je voor ‘SKU’. Zo niet, kies dan voor ‘Artikelnummer’. Dit is de verbindende factor voor de producten tussen Orderchamp en jouw webshop.
  3. Kies of de lange of korte omschrijving moet worden overgezet.
  4. Geef aan welke prijzen je meeneemt naar Orderchamp. Gebruik je B2C-prijzen? Kies dan voor ‘Consumer prices’, we plaatsen die dan bij de adviesprijs inclusief BTW. Gebruik je B2B-prijzen? Kies dan voor ‘Wholesale prices’, we plaatsen die dan bij de inkoopprijs (MRSP) exclusief BTW;
  5. Beslis of je contentwijzigingen in CCV Shop ook wil doorvoeren in Orderchamp. Als je hier kiest voor ‘Do not override’, dan worden de product titel en omschrijving niet meer overschreven in Orderchamp bij een update. Wil je dit wel? Kies dan voor ‘Override’.
  6. Tot slot, beslis of je prijswijzigingen in je CCV Shop ook wil updaten in Orderchamp (‘Override’). Zijn je prijzen anders op Orderchamp dan op CCV Shop, kies dan ‘Do not override’.