Hoe krijg ik betaald?

Zelfs als we onze retailers betalingsvoorwaarden aanbieden, garanderen we altijd jouw uitbetaling. Zodra de bestelling is voltooid (geleverd en geaccepteerd door de retailer), zullen wij de uitbetaling (alle voltooide bestellingen) de volgende maandag in gang zetten. Afhankelijk van de bank ontvangtje de betaling uiterlijk woensdag.

Bij het opzetten van je storefront, geef je je bankgegevens door. Bij "Instellingen > Uitbetalingsinformatie" vindt u al je (aankomende) uitbetalingen.