Hoeveel kost Orderchamp?

Orderchamp rekent 18% commissie over de eerste bestellingen en 12% commissie op de vervolgbestellingen van een retailer. De commissie voor de eerste bestelling bevat een fee dat onze kosten dekt om retailers voor jouw merk te werven. En er zijn verder geen kosten om deel te nemen.

Je kunt ook 0% commissie krijgen op bestellingen van je bestaande retailers (uitgenodigd binnen 2 maanden na de eerste publicatiedatum) door gebruik te maken van ons brand referral programma. Je retailers profiteren ook van onze gratis verzending en kunnen in aanmerking komen voor onze flexibele betalingsvoorwaarden (tot 60 dagen) - wij garanderen altijd jouw uitbetaling. Na 2 maanden na de eerste livegangsdatum rekenen we 6% commissie van bestellingen van eigen retailers om de kosten voor verzending, uitbetaling en marketing te dekken.