Moet je een paar dingen met de koper bespreken voordat je de bestelling uitvoert? Je kunt contact opnemen met je retailer via de knop "contacteer de klant" in de CRM in de Backoffice of via "contacteer de verkoper" in de bestelling.

Je kunt ook berichten sturen naar je volgers (retailers die nog niet hebben gekocht maar wel je storefront volgen). Ga naar "CRM > Volgers > Verstuur bericht" en start de interactie met je toekomstige klanten.