Verwijs naar Orderchamp op je eigen website

Bied de betalingsvoorwaarden en voordelen van Orderchamp aan je retailers en prospects aan door naar Orderchamp te verwijzen op je eigen website. Voor bestellingen van deze retailers betaal je een lagere of helemaal geen commissie. Wij zorgen voor het innen van de betaling, de verzendkosten en je uitbetaling. Net als een gewone bestelling.

Je kunt je storefront op je website adverteren door een link naar Orderchamp op te nemen. Via deze link, zullen je retailers worden uitgenodigd om Orderchamp.

Je kunt beginnen met het promoten van je storefront op je website door de onderstaande stappen te volgen:

1. Log in op je Orderchamp backoffice
  2. Klik op "CRM"
  3. Klik op de "Retailers uitnodigen" knop aan de rechterkant
  4. Kopieer je persoonlijke tracking link en voeg de link toe aan de juiste plek op je website.