Hoe kan ik een bestelling aanpassen?

Wil je een bestelling wijzigen die je op Orderchamp hebt ontvangen? Je kunt bestellingen op elk moment bewerken voordat je een bestelling bevestigt door op de bestelpagina per orderregel op de knop "Bewerken" te klikken.

Hoe je een bestelling kunt aanpassen

Volg de onderstaande stappen als je een bestelling moet wijzigen die je hebt ontvangen:

1. Selecteer de bestelling die je wilt bewerken op je besteloverzichtspagina. Zodra je je op de specifieke bestelpagina bevindt, klikt u op de knop "Bewerk" naast de orderregel die je wilt bewerken.

2. In de pop-up voor het bewerken van bestellingen kun je het productbedrag verhogen of verlagen.
3. Als je de orderregel hebt aangepast, klik je op "Update".

4. Na bevestiging van de bestelling wordt de retailer automatisch op de hoogte gebracht van de aanpassingen aan de bestelling. Een restitutie- / betalingsverzoek wordt automatisch naar de retailer gestuurd.

Kan ik een bewerking ongedaan maken?

Voordat u de bestelling bevestigt, kun je de bestelling ongedaan maken en bewerken. Na bevestiging van de bestelling is het niet mogelijk om de bestelling te wijzigen.