Hoe kan ik een bestelling aanpassen?

Wil je een bestelling wijzigen die je op Orderchamp hebt ontvangen? Je kunt bestellingen op elk moment bewerken voordat je een bestelling bevestigt door op de bestelpagina per orderregel op de knop "Bewerken" te klikken.

Hoe je een bestelling kunt aanpassen

Volg de onderstaande stappen als je een bestelling moet wijzigen die je hebt ontvangen:

1. Selecteer de bestelling die je wilt bewerken op de bestloverzichtspagina.

2. Klik op "Bestelling bewerken"

3. Je word doorverwezen naar de "Order bewerken" pagina

4. Op de Order bewerken pagina kan je de aantallen verhogen of verlagen, of nieuwe producten toevoegen.

5. Indien je producten verwijderdt zul je graag worden voor de reden

6. Wanneer je klaar bent klik op "Bijwerken"

7. De retailer zal bericht ontvangen van de wijziging aan zijn order. Het bedrag zal automatisch worden teruggestort, of er zal een betaallink worden verstuurd bij een verhoogd bedrag.

Kan ik een bewerking ongedaan maken?

Voordat u de bestelling bevestigt, kun je de bestelling ongedaan maken en bewerken. Na bevestiging van de bestelling is het niet mogelijk om de bestelling te wijzigen.