Inzicht in de status van je bestelling

Bij de bevestiging, de uitvoering en de betaling van de bestellingen zie je de status van deze bestellingen gedurende het hele proces veranderen.

Er zijn vier verschillende statussen waar een bestelling doorheen gaat, wanneer alles in orde is:

• Wachten op bevestiging
  • Wachten op verzending
  • Wachten op bezorging
  • Voltooid

Wachtend op bevestiging

Wanneer een bestelling is gemarkeerd als "Wachtend op bevestiging" geeft dit aan dat de bestelling nog moet worden beoordeeld door je team en dat dit in afwachting is van jouw acceptatie of annulering:

Om de bestelling te accepteren: klik op de pagina van de bestelling en klik op de knop "bestelling bevestigen".

Om de bestelling aan te passen: klik op de pagina van de bestelling en klik op de knop "Wijzigen" per bestelregel om het productbedrag te verhogen of te verlagen. Hierdoor wordt de retailer automatisch op de hoogte gebracht van de aanpassing van zijn bestelling. En zal automatisch een terugbetaling en/of betalingsverzoek aan de retailer in werking stellen.

Om de bestelling te annuleren: Klik op de pagina van de bestelling en klik op de knop "Bestelling annuleren". Voer de reden van de annulering in en de status van de bestelling wordt weergegeven als "Annulering in beoordeling". Je wordt door ons op de hoogte gebracht of en wanneer de aanvraag is verwerkt. Na onze beoordeling krijgt de retailer automatisch bericht dat zijn bestelling is geannuleerd en niet zal worden uitgevoerd.

Wachten op verzending

Zodra een order is geaccepteerd en wacht op uitvoering, zal de order in het orderoverzicht worden weergegeven als Wachten op verzending. Vanaf de bestelpagina komen de verzendopties beschikbaar.

Wachten op bezorging

Zodra de volginformatie voor de bestelling is ingevoerd, wordt de bestelling weergegeven als Wachten op bezorging.

Let op: de uitbetaling van de bestelling wordt gestart zodra het pakket is geleverd, gecontroleerd door de retailer en gemarkeerd als voltooid in het besteloverzicht van de retailer.

Voltooid

Wanneer het pakket wordt geleverd aan en gecontroleerd door de retailer en alles in orde is, zal de retailer de bestelling markeren als voltooid in hun besteloverzicht.

Annulering in beoordeling

Zodra u een annuleringsverzoek hebt ingediend, wordt de status van de bestelling weergegeven als "Annulering in beoordeling". Je wordt door ons team op de hoogte gebracht als en wanneer de aanvraag is verwerkt. Na onze beoordeling krijgt de retailer automatisch bericht dat zijn bestelling is geannuleerd en niet zal worden uitgevoerd.

Geannuleerd

Zodra je een annuleringsverzoek hebt ingediend en het verzoek door ons team is beoordeeld en verwerkt, wordt de bestelstatus weergegeven als "Geannuleerd". De retailer wordt automatisch op de hoogte gebracht dat zijn bestelling is geannuleerd en niet zal worden uitgevoerd. De retailer zal worden terugbetaald.