Om een bestelling te plaatsen op Orderchamp kun je kiezen:

Bestel nu, Betaal later: 30 of 60 dagen

Als je in aanmerking komt voor onze betaalmethode Bestel nu, betaal later, zullen wij je tot 60 dagen na je bestelling niet vragen om te betalen. Bij het kiezen van deze betaalmethode wordt je betaling direct verwerkt, wat leidt tot een versnelling van het fulfilment proces. Meer informatie over deze betaalmethode vindt je hier.

Om een ‘Bestel nu, betaal later’ factuur te bepalen, volg de volgende instructies:

1. Log in op je Orderchamp account
  2. Ga naar je profiel en klik op “Facturen”
  3. Klik op de factuur die je wilt betalen en klik ‘Bekijk bestelling’Inv_BNPL_PAY.png
  4. Klik op “Betaal nu”
  5. Kies je betaalmethode
  6. Rond de betaling af.

Directe betaling

Als je direct wilt betalen, kun je kiezen uit verschillende betaalmethodes (afhankelijk van het land waarin je je bevindt), zoals maar niet gelimiteerd tot creditcard, debit card, Bancontact, SEPA of iDEAL. Wanneer wij je betaling hebben ontvangen, zullen de merken beginnen met het verwerken van je bestelling.