Kan ik een uitbetalingsrapport ontvangen?

Als je meerdere bestellingen hebt die zijn afgerond is de afgelopen week, combineren wij deze in één uitbetaling (‘settlements’). Alle uitbetalingen zijn te vinden via je back office > Instellingen > Uitbetalingsinformatie. Je ziet de settlement ID’s (beginnend met STL), die wij ook gebruiken in de omschrijving van de bank overschrijving. Klik simpelweg op een specifieke uitbetaling en je zult alle bijbehorende bestellingen en facturen zien waar de uitbetaling voor is gedaan.