Vragen over een product

Heb je vragen over specifieke product details? We raden je aan om met het merk direct contact op te nemen door de chatfunctie te gebruiken

Orderchamp chat

Je kunt contact met het merk zelf opnemen voor vragen over de status van je bestelling, beschikbaarheid van producten, etc.

Na het inloggen in je account, ga je naar de storefront van het merk. Hier kun je dan chatten met het merk door te klikken op de knop “Chat met merk”.