We zijn hier om je te helpen om door de Orderchamp marktplaats te lopen. Dit artikel zal je helpen om de volgende informatie te vinden:

• Account gegevens
  • Voorkeuren
  • Bestellingen
  • Facturen
  • Favorieten
  • Nodig je merken uit
  • E-mailinstellingen

Accountgegevens

Om je een complete en op maat gemaakte ervaring te geven, vragen we je om al je bedrijfsgegevens in te vullen.

• Vul hier je retailer profiel in

Voorkeuren

Om je een complete en op maat gemaakte ervaring te geven, vragen we je om je voorkeuren aan te geven in je profiel. Ons team kan vragen naar aanvullende informatie voor we je aanvraag accepteren of voor we geplaatste bestellingen goedkeuren.

• Geef je voorkeuren aan bij 'Voorkeuren'

Bestellingen

De bestellingen sectie van uw profiel toont je vorige en je lopende bestellingen, evenals de knoppen om ontbrekende of beschadigde producten te melden. Je kunt deze functie gebruiken om een probleem te melden als er iets mis gaat met je bestelling, bekijk dit artikel.

Facturen

In het facturen gedeelte vindt je zowel de facturen die je betaald hebt, als de komende facturen (Koop nu, betaal later) en hun status. In dit overzicht kun je ook direct naar een bestelling gaan die je wilt betalen.

Favorieten

Als je naar je favorieten gaat, worden alle producten en merken getoond die jouw interesse hebben gewekt. Je kunt individuele producten of specifieke merken markeren als ‘Favoriet’.

• Om een merk aan je Favorieten toe te voegen, klik je op de knop “Merk volgen”
  • Om een product aan je favorieten toe te voegen, ga met je muis over het product en klik het hartje rechtsboven op de productafbeelding
  • Screenshot_2021-05-05_at_18.32.37.pngChat_ENG.png

Nodig je merken uit

Verdien shoptegoed door je inkoopproces te vergemakkelijken. Nodig jouw merken uit en ontvange €100,- shoptegoed.

1. Nodig je merken uit: voeg hun e-mailadres of website toe en wij doen de rest. Je kunt het merk natuurlijk op de hoogte brengen van jouw aanbeveling om het proces wat sneller te laten verlopen.
  2. Als jij de eerste bent die een merk naar ons heeft doorverwezen en we zijn in staat om ze op ons platform te krijgen, krijg jij €100,- shoptegoed om te besteden op Orderchamp.
  3. Je kunt zoveel merken uitnodigen als je maar wilt en voor elk geaccepteerde merk zul je beloond worden met elke keer €100,- shoptegoed.

Nodig nu je merken uit

E-mailinstellingen

Als je niet alle Orderchamp e-mails wil ontvangen, kun je naar de e-mailinstellingen gaan in je profiel. Hier kun je per e-mailcampagne je in- of uitschrijven.

Alle e-mails staan standaard op ‘aan’. Klik simpelweg op het schuifje om een specifieke soort e-mail aan- of uit te zetten.