Hoe kan een product worden besteld terwijl de voorraad 0 of minder is?

De varianten van je producten staan standaard op 'altijd beschikbaar', dus als je deze optie niet hebt uitgezet voor jouw product, zijn deze te bestellen wanneer de voorraad 0 of minder is. Als je deze optie aan laat maak je het mogelijk om producten in back order te bestellen. Wil je dit niet? Dan zijn er twee manieren om dit uit te zetten:

Handmatig per variant

1. Ga naar Producten in je back office en klik op het product dat je wil wijzigen;
  2. Scroll omlaag tot je de varianten ziet en klik op "Wijzig"; Screenshot_2021-08-09_at_12.57.55.png
  3. In het popup scherm, verwijder het vinkje voor "Sta backorder toe als het product is uitverkocht";Screenshot_2021-08-09_at_12.58.06.png
  4. Klik op “Update”.

Bulk wijziging voor meerdere varianten

1. Ga naar "Voorraad" in de back office;
  2. Selecteer alle varianten die je wilt veranderen;Screenshot_2021-08-09_at_13.01.33.png
  3. Klik op “Items selected” en kies "Bewerk geselecteerde varianten";Screenshot_2021-08-09_at_13.01.40.png
  4. Kies welke data je wilt aanpassen. In dit geval kies "Sta backorder toe als het product is uitverkocht" en "Zijn alle waarden hetzelfde?"; Screenshot_2021-08-09_at_13.01.51.png
  5. Op de volgende pagina maak je de wijziging door het vinkje voor "Sta backorder toe als het product is uitverkocht" uit te laten. Klik nu op "Bijwerken" Screenshot_2021-08-09_at_13.01.59.png