Ons exclusieve programma om actieve klanten te belonen

Orderchamp lanceert een nieuw retailer programma en jij kunt de eerste zijn die zich inschrijft - gratis! We willen onze meest actieve klanten de beste ervaring bieden en daarom lanceren we Orderchamp Plus.

Plus is een exclusief programma dat gratis verzending biedt zonder het minimumbedrag van €250*, om marges op kleinere bestellingen van onze retailers te optimaliseren.

*je hoeft alleen het minimum bestelbedrag van het merk te bereiken.

Hoe kan ik me gratis inschrijven voor Orderchamp Plus?

Orderchamp Plus is momenteel een invite-only programma, maar om de lancering te vieren, bieden wij onze retailers een eenmalige optie om gratis aan het programma deel te nemen:

• Nieuwe kopers: Bestel in totaal voor €300,- tijdens de Digital Fair en krijg 6 maanden lang gratis toegang.
  • Bestaande kopers: Bestel in totaal voor €500,- in september 2021 en krijg 6 maanden gratis toegang.

Leden krijgen ook early access tot de nieuwste aanwinsten, zodat je zeker bent van unieke aankopen en als eerste nieuwe relaties kunt aangaan. Daarnaast ontvang je speciale loyaliteit promoties om nieuwe merken tegen de beste tarieven uit te proberen, en krijg je exclusieve (vroege) toegang tot onze evenementen.

Waarom doen we dit?

Wij geloven in het belonen van onze actieve retailers die waarde hebben gevonden in het gebruik van Orderchamp, met extra kostenbesparingen, voordelen en speciale loyaliteit promoties.

Wanneer moet ik me inschrijven?

We lanceren ons grootste evenement van het jaar: Orderchamp Digital Fair Autumn Winter. Dit is de perfecte gelegenheid om Orderchamp voor het eerst uit te proberen of om als bestaande koper nieuwe voordelen te claimen en nog meer van ons platform te genieten. Koop voor minimaal €300,- in totaal (nieuwe koper) tijdens de Digital Fair Autumn Winter Editie, of bij koop voor minimaal €500,- in de maand september (bestaande koper), en krijg 6 maanden gratis toegang.

Als het je niet bevalt, kun je je voor deze periode eindigt eenvoudig afmelden. Besluit je om door te gaan, dan sturen we je een factuur voor de jaarlijkse kosten. Vanaf 1 oktober betalen retailers die zich voor Orderchamp Plus aanmelden een jaarlijkse contributie van €99,-.

FAQ

Is Orderchamp Plus beschikbaar in elk land?

Op dit moment bieden wij Plus aan in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. We zullen binnenkort meer landen toevoegen.

Hoeveel kost het en wat krijg ik?

Vanaf 1 oktober betalen retailers die zich voor Orderchamp Plus aanmelden een jaarlijkse contributie van €99,-. Voldoe je echter aan de speciale actie van september zoals hierboven vermeld, dan ontvang je 6 maanden gratis toegang en kan je jezelf eenvoudig afmelden voordat deze periode eindigt, zonder ooit iets te betalen. Besluit je om door te gaan, dan sturen we je een factuur voor de jaarlijkse kosten. Orderchamp Plus bevat een aantal waardevolle voordelen:

• Gratis verzending zonder de €250,- minimums (alleen het merk minimum bereiken)
  • Early access tot de nieuwste collecties van geselecteerde merken
  • Exclusieve (vroege) toegang tot onze evenementen
  • Speciale loyaliteit promoties: 'Try new brand' vouchers en kortingen
  • Premium voorwaarden voor merk verwijzingen: prioritaire onboarding en verhoogde beloningen

Let op: Als je meer dan €7.500 per jaar besteedt, wordt jouw jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage niet in rekening gebracht.

Is er een minimumbesteding om gratis verzending te krijgen?

Nee, zolang je voldoet aan het minimum bestelbedrag van de merken, ontvang je gratis verzending op je bestellingen. Dit wordt betaald door Orderchamp.

Wat is de verplichting? Kan ik het programma annuleren?

Orderchamp Plus is in het leven geroepen om onze meest loyale en actieve klanten te belonen. Je kunt van alle voordelen genieten zolang je in het programma zit. Er is een proefperiode van 30 dagen. Je kunt het programma op elk gewenst moment annuleren, en de kosten worden pro-rata en gecrediteerd*.

*Als je meer dan €7.500 per jaar besteedt, ontvang je automatisch een creditfactuur.

Hoe betaal ik voor Orderchamp Plus?

Als je jezelf hebt ingeschreven voor Plus zonder te voldoen aan de "gratis" vereisten zoals hierboven beschreven, en je besluit door te gaan na je proefperiode, ontvang je een factuur. Je betaalt voor Orderchamp Plus via één van onze standaard betaalmethoden en daarna via automatische incasso voor de volgende periode. Je kunt geen Orderchamp shoptegoed of vouchers gebruiken om voor het lidmaatschapsprogramma te betalen.

Ik heb al een bestelling geplaatst. Kan ik geld terugkrijgen voor de verzendkosten van eerdere bestellingen?

Zodra je jezelf inschrijft voor het lidmaatschap programma, ontvang je alle extra's. We kunnen de verzendkosten voor eerdere transacties helaas niet terugbetalen.

Als ik geen Plus heb, ben ik dan nog steeds een gewaardeerd lid van de Orderchamp-community?

Absoluut! We streven ernaar om het beste inkoopplatform voor alle retailers te bouwen. Plus is een extra programma om de ervaring nog beter te maken. Probeer het uit, als je de waarde niet inziet, kan je jezelf gemakkelijk en zonder nadelen afmelden.