Controleren van de voorraad in het magazijn

Om de voorraad in het magazijn te controleren, klik je op de link 'Voorraad' in jouw backoffice.

Voor elk product dat naar het magazijn wordt verzonden, zie je twee extra regels:

• Een regel met het opschrift 'Orderchamp Fulfilment Centre NL' - deze geeft de hoeveelheid producten die in het magazijn beschikbaar zijn.
  • De tweede regel met jouw bedrijfsnaam geeft de hoeveelheid producten die je in het systeem hebt ingesteld als zijnde bij je beschikbaar.

Je kunt ook op filter "Orderchamp Fulfilment Centre" klikken boven deze tabel om alleen de producten te zien die op dat moment in het magazijn liggen:

Telkens wanneer je een inkomende zending verstuurt of een bestelling vanuit het magazijn wordt verzonden, wordt de hoeveelheid 'Orderchamp Fulfilment Centre' automatisch bijgewerkt.