Hoe annuleer je een bestelling?

Belangrijk - Alleen bestellingen die zich in de status "In afwachting van uitvoering" bevinden, kunnen worden geannuleerd. Zodra het fulfilmentproces in het magazijn begint en de status verandert in "Fulfillment in uitvoering", kun je de orders niet meer annuleren.

Om een order te annuleren, klik en open de order die geannuleerd moet worden, klik dan op de "Annuleer Order" link aan de linker bovenkant.