Hoe kan ik een order bewerken?

Alleen bestellingen met de status "In afwachting van uitvoering" kunnen worden bewerkt. Zodra het fulfilment proces begint kun je de orders niet meer bewerken.

Op dit moment kunnen alleen de klantgegevens in de order worden bewerkt. Als je een product wilt toevoegen of verwijderen, verzoeken wij je de bestelling te annuleren en een nieuwe bestelling aan te maken.

Om de bestelling te bewerken, volg je deze stappen:

• Klik op de link "Bewerken" naast de gegevens van het afleveradres:

• Een nieuw venster wordt geopend waar je de gegevens van de klant kunt wijzigen.

• Klik op de knop "Bijwerken" om de bestelling op te slaan