Hoe werkt de Magento (Beta) koppeling?

Je kunt je Magento webshop naadloos integreren met Orderchamp om je productcatalogus en bestellingen te synchroniseren. Zo kun je eenvoudig je nieuwste collecties uploaden, zorg je ervoor dat je productvoorraad altijd up-to-date is en kun je bestellingen sneller uitvoeren. De integratie bevat:

• Productcatalogussynchronisatie van Magento naar Orderchamp
  • Voorraad synchronisatie van Magento naar Orderchamp
  • Orderintegratie met Fulfilment by Orderchamp
  • Order synchronisation van Orderchamp naar Magento

Hoe het werkt

Je zet de koppeling tussen jouw Magento en Orderchamp op in een paar minuten, technische kennis is niet vereist!

1. Ga naar Apps & Integraties in je Orderchamp back office.
  2. Klik op "Installeer" naast Magento (Beta)
  3. Klik nu op "Connect your Magento"

1. Je wordt geleid naar een nieuw scherm om je Magento URL in te vullen.
  2. Login op Magento als je dat nog niet hebt gedaan en klik op "Connect Magento"Screenshot_2022-03-17_at_09.57.36.png
  3. Doorloop de configuratie instellingen.

Je bent klaar! Je producten worden nu naar Orderchamp gesynchroniseerd.

Configuratie

Je krijgt een aantal keuzes om je producten optimaal te synchroniseren.

• Fulfilment by Orderchamp: Als je gebruik maakt van Fulfilment by Orderchamp en je bestellingen van Magento naar Orderchamp hiervoor wilt synchroniseren, zet je deze optie hier aan. Als je deze optie aanzet zonder dat Fulfilment by Orderchamp is ingesteld in je account, gebeurt er niks.
  • MSRP of Wholesale: Kies in welk veld in Orderchamp de prijs wordt ingevuld. Als je je B2C webshop verbindt, kies je voor MSRP. Als je je wholesale website verbind, kies je voor Wholesale.
  • Content: Je kunt ervoor kiezen om je product titel, beschrijving, afbeeldingen en prijzen in Orderchamp gelijk te houden zoals in je Magento. Veranderingen in Magento worden dan ook gesynchroniseerd naar Orderchamp, maar dit houdt ook in dat enige veranderingen in Orderchamp worden overschreven. Als je de content in Orderchamp wil aanpassen, kies je hier voor het niet overschrijven van de content door ze niet aan te vinken.

Order integratie

Als je Fulfilment by Orderchamp gebruikt en je zou ook graag je non-Orderchamp bestelling willen verzenden via deze methode, worden je bestellingen via de koppeling naar je back office gesynchroniseerd. Van daaruit wordt de bestelling naar ons magazijn gestuurd om verder verwerkt te worden. Voor meer informatie over Fulfilment by Orderchamp, verwijzen we je graag door naar deze artikelen.

Stuur voor hulp, vragen of feedback een mail naar tech.support@orderchamp.com en we helpen je graag verder.