Star Seller Programma (retailers)

Wat is het Star Sellers Programma? Screenshot_2022-08-12_at_16.00.52.png

Betrouwbare merken verdienen een sterrenstatus. Daarom hebben we ons Star Sellers Programma gelanceerd, om merken te belonen die een uitstekende performance laten zien op ons platform. Deze merken hebben bewezen betrouwbaar te zijn en zijn het waard om ontdekt te worden door jou als retailer.

De voordelen van het kopen bij onze Star Seller merken:

• Ze hebben een bewezen track record
  • Worden zeer gewaardeerd door andere retailers
  • Ze hebben een risicovrije en snelle orderafhandeling

Hoe komt een merk in aanmerking om een Star Seller te worden?

• Het merk moet meer dan 90 dagen live zijn. Op deze manier kunnen we genoeg gegevens verzamelen om hun prestaties op ons platform te evalueren.
  • Het merk moet een beoordeling van 4 sterren of hoger hebben. Dit laat zien dat andere verkopers tevreden zijn over de producten en service van het merk.
  • Het merk moet alle orders binnen 24 uur bevestigen
  • Het merk moet de meeste orders binnen de aangegeven verzendtijd afhandelen.
  • Het aantal annuleringen en klachten moet laag zijn.
  • Het merk moet (bijna) alle producten uit de online catalogus op voorraad hebben.

Waar wordt de Star Seller status getoond?

Onze Star Seller merken tonen de Star Seller badge op hun storefront, om hun verdiende status te tonen. Als je op een categorie pagina bent, kun je ook filteren op Star Sellers in de filters aan de linkerkant. Daarnaast vind je het Star Seller label op elke productpagina van de beloonde merken. Dit helpt je nieuwe Star Seller-merken te ontdekken.

mceclip1.png          Screenshot_2022-08-15_at_08.07.07.png       Screenshot_2022-08-10_at_17.33.42.png