Hoe synchroniseer ik mijn winkelproducten op Orderchamp?

Interesse om je volledige collectie & assortiment producten toe te voegen op Orderchamp? Wij kunnen je helpen door je producten handmatig te importeren op basis van een csv-bestand dat je ons kunt aanleveren of we kunnen je helpen met het opzetten van een integratie (bijv. Shopify, Woocommerce) om je voorraad automatisch en in real time bij te werken.

Als je een csv bestand & producten foto's hebt - e-mail ons dan op tech.support@orderchamp.com en wij zullen helpen bij het importeren van al je producten.

Ook belangrijk om te lezen: