Ik heb een probleem met een TICA order

Bij Orderchamp & TICA is onze belangrijkste prioriteit het bieden van een geweldige retailer- en merkervaring. Wat de situatie ook is, we doen ons best om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Welke van deze situaties beschrijft je situatie het beste?

• Ik heb online besteld via Orderchamp
    • log in op je Orderchamp account
    • klik op het account icoontje
    • klik in het menu op "Bestellingen"
    • klik op de bestelling waarmee je een probleem hebt
    • klik op de knop "meld een probleem"

Alleen problemen die direct in het systeem zijn gemeld worden in behandeling genomen. Je kunt hier ook meer informatie vinden over hoe je een probleem kunt melden.